Jom Order Shaklee :-)

Jom Order Shaklee :-)

Jemput Klik :-)

Monday, November 03, 2014

Cara Mudah Kempiskan Perut BuncitKetawa mungkin cara ini terdengar aneh, tapi faktanya, tertawa dapat membakar lemak yang ada di perut kerana pada saat ketawa kita menggunakan otot perut. Selain membakar lemak di perut ketawa juga dapat mengurangi stres dan membuat hati anda lebih gembira.

Olahraga. Sebaiknya, lakukan olah raga yang menggunakan otot perut juga seperti sit up, dll. Hal ini akan membakar lemak dengan baik dan efektif.

Banyak makan buah buahan yang juicy atau banyak mengandungi air. Kerana buah yg mengandungi banyak air dapat mengecilkan perut. Buah yang banyak mengandung air contohnya adalah tembikai.

Banyak makan buah betik. Enzim yang terkandung dalam buah betik dapat membantu dlm proses pencernaan. Sehingga pencernaan anda akan berjalan dengan baik dan tidak ada yang ‘ditimbun’ dalam perut kita. Betik juga baik bagi kecantikan kulit kita.

Tidak makan makanan bergoreng dan makanan berlemak. Seperti yang anda ketahui, sekalipun kita rajin berolah raga dan membakar lemak yang ada di perut, jika kita kembali menimbun lemak lemak di perut kita, usaha kita akan sia-sia.

Selain daripada cara di atas, suplemen tambahan juga turut memainkan peranan  penting dalam membantu untuk mengempiskan perut yang buncit.

Testimoni suami saya sendiri yang telah mengamalkan Omega Guard selama 2 1/2 bulan.


Bagi sesiapa yang berminat boleh dapatkan harga promosi Omega Guard sehingga 30 Nov 2014 shj.

Promosi : 
Buy 6 Free 1 and Buy 2 get 50% off.

Grab it Now !

SID No : 967876
FB : Nur Adreyna
FanPage : R&B Health and Beauty
Wassap/Sms/Call : 017-9635734
Blog : Watashino Suto-riNo comments: